Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2004, Ironstone-Meca Industryis een professionele fabrikant van opslagapparatuur die een volledig scala aan diensten levert, waaronder ontwerp, consultancy, productie, technische begeleiding, installatie en onderhoudsondersteuning.

 

De missie vanIJzersteen-Mekka-industrieis een innovatie gedreven, klantgericht bedrijf met uitstekende producten, perfecte opslagoplossingen,Alomvattende klantenservice en volledige toewijding aan voortdurende verbetering in de logistieke sector vandaag en in de toekomst.

 

Ironstone heeft talloze succesvolle projecten voltooid en talrijke prijzen ontvangen.Onze producten gecertificeerd in de VS en Australië markt met RMI standaard testen en AS4084-2012 standaard, Ironstone heeft een aantal grote agenten in de wereldmarkt ontwikkeld en zal meer ontwikkelen onder de steun van onze trouwe klanten.

 

Door onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte oplossingen voor magazijnbeheer, kan Ironstone uw winst maximaliseren met de laagste kosten.U zult van ons een warm welkom krijgen als u onze fabriek in China bezoekt!

 

 

 

Geschiedenis

IJzersteen-Mekka-industrieis een van de meest professionele fabrikanten van reksystemen en opslagapparatuur in China.

 

We zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende opslagrekken en gerelateerde materiaalverwerkingsapparatuur, waaronder magazijnrekken, industriële rekken, automatische rekken, handpicking-planken, mezzanine-platformen,Cantilever-rekken, zwaartekrachtrekken, ASRS, pallettrucks, tolrekken, live opslagoplossingen en andere soorten op maat gemaakte opslagsystemen.

 

Met een functionele structuur, stijlvol ontwerp, duurzame kwaliteit, hoge beveiliging, worden opslagoplossingen ontworpen door Ironstone veel gebruikt voor het opslaan van producten,terugwinning en beheer in logistieke faciliteiten, industriële distributiecentra, magazijnen, supermarkten, kantoren, bibliotheken en garages, enz.

 

Onze fabriek is gelegen in Jiangning high-tech zone, Nanjing China. dicht bij Lukou luchthaven, Nanjing zeehaven en snelwegen, Ironstone fabriek bezit handige weg en waterweg verkeer,Dat helpt veel voor de kostenvermindering van productie en transport.

Dienst

Om onze klanten beter te kunnen bedienen, hebben wij een compleet pre- en naverkoopsysteem opgezet.monsters van magazijnrekken en mobiele rekken gratisAls u een bestelling hebt geplaatst, zullen wij u voorzien van slijtageonderdelen voor uw opslagsystemen, bovendien komen al onze producten met een garantie van 5 jaar,zodat u zich veilig kunt voelen bij het oplossen van elk probleem dat u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van onze producten, OEM-service is ook beschikbaar op aanvraag.

 

Onze inspanningen worden gewaardeerd door onze klanten en onze zelfstandige rekken, magazijn rekken, industriële rekken, pallet rekken zijn goed ontvangen in meer dan 40 landen, zoals de VS, Canada,Australisch, Nieuw-Zeeland, Europa, Japan, Zuid-Afrika.

 

Ondersteuning bij projectontwerp en optimalisatie


Ironstone heeft professionele ontwerpexperts die ervaren zijn in het aanbieden van optimale opslagoplossingen voor het optimaliseren van uw materiaal- en informatiestromen.computermodellering, en CAD-softwareontwerp, hebben we met succes duizenden opslagoplossingen voor onze klanten geleverd.

 

Ironstone-Meca Industry

 

Verpakkingen van producten

 

We besteden veel aandacht aan het pakket van rekken met behulp van professionele verpakkingsmachine, om de veiligheid van langeafstandsverzending te garanderen.De wijze waarop de verpakkingen worden verpakkt, is doorgaans met plastic rekfilm.Voor bulkmaterialen worden kartonnen dozen en pallets gebruikt als accessoires.We maken ook op maat gemaakte verpakkingen volgens de eisen van de klant.

 

Ironstone-Meca Industry

 

Ondersteuning bij de installatie van het project


IJzersteen-Mekka-industrieHet project wordt ondersteund door de installatie, alle assemblage tekeningen en video's worden overgedragen aan onze klanten voor eenvoudige installatie.Als de opslagsystemen van de klant ingewikkeld lijken en op specifieke aanvragen zijn gebaseerdIronstone-Meca Industry kan installatie ingenieurs sturen om uw racksystemen op de site te monteren en te installeren.

 

Ironstone-Meca Industry

Ons Team

Ironstone Team Groep

 

Het Ironstone-team richt zich op het leveren van hoogwaardige opslagoplossingen voor rekken en planken en uitzonderlijke diensten voor onze klanten.We bieden speciale training voor onze medewerkers om hen te helpen elke productie vaardigheden beheersenDaarnaast besteden wij veel aandacht aan merkontwikkeling en productinnovatie.veel investeren in de opleiding van onze onderzoek- en ontwikkelingsingenieurs om hun vaardigheden te verbeterenOns team is in staat om een breed scala aan stijlvolle en praktische opslagsystemen voor onze klanten te ontwerpen die voldoen aan hun speciale wensen.

 

Ironstone-Meca Industry

Ironstone-Meca Industry

Ironstone-Meca Industry

 

Vragen die u misschien interesseren:


Q1:Worden alle rekken door uw bedrijf geproduceerd?
A1: Ja, we zijn een directe fabriek met meer dan 20 jaar ervaring, onze belangrijkste producten zijn palletrekken, planken, radio shuttle, cantilever, mezzanine, etc.Alle producten zijn 100% door onszelf geproduceerd..

V2: Waar is uw bedrijf gevestigd?
A2: Onze fabriek is gelegen in Jiangning District, Nanjing, Jiangsu, China, dicht bij de haven van Nanjing, handig voor levering.die een sterke productiecapaciteit en een stabiele kwaliteit mogelijk maken.

V3: Welke certificering hebben uw producten doorstaan?
A3: We zijn een ISO9001 gecertificeerd bedrijf. Rack systemen zijn strikt ontworpen en geproduceerd op basis van CE en RMI/AS4084:2012 standaard voor opslag rack, voldoen aan FEM en SEMA standaard.

Q4: Hoe lang is uw garantieperiode?
A4: We bieden 10 jaar garantie en levenslange verzekeringsdiensten voor alle rekproducten.

Q5: Kunt u installatiedienst verlenen?
A5: We hebben een volwassen installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen kan onze ingenieur naar de projectlocatie komen en klanten helpen met installatiewerkzaamheden.We kunnen u via e-mail een oplossing bieden voor uw probleem., menigte en video.

Mocht u zich zorgen maken over een probleem, neem dan voor en na de verkoop contact met ons op.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)