Bericht versturen
aboutus

lopende band

Al onze serieproductie wordt willekeurig bemonsterd voor, tijdens en na de productie.Ruw materiaal wordt beoordeeld door onze stalen trekmachine om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de vereiste normen voordat er inkoop en productie plaatsvindt.Tijdens de productie is elke operator verantwoordelijk voor het controleren van het werk van de vorige operators om ervoor te zorgen dat elk stuk waaraan ze werken voldoet aan de norm.Naast deze controles hebben we meer dan 10 fulltime QA-inspecteurs die steekproefsgewijs het werk controleren tijdens de productie en aan het einde van de productie voorafgaand aan het laden van de container.

 

 

Ironstone-Meca Industry fabriek productielijn 0

 

Onze technici gaan ook naar onze werkplaatsen om te controleren en sturen vervolgens een volledig rapport.Daarnaast controleren ze de productie maar eerder.Samen met klanten definiëren we welke kritieke factoren tijdens de productie moeten worden beheerst.Met deze informatie geven onze technici de rapporten uit met alle details van de inspectie.Op deze manier hebben onze klanten gemoedsrust voor kwaliteit en verminderen ze natuurlijk het risico van kwaliteit in de producten.

OEM / ODM

Zowel zijn OEM als ODM de diensten beschikbaar voor onze klanten van Ijzersteen. Wij kunnen uw specifieke oplossingen van de pakhuisopslag met verschillende types, afmetingen, ladingscapaciteiten en kleuren aanpassen die vergadering uw eisen.

 

 

Ironstone-Meca Industry fabriek productielijn 0

R & D

Toegewijd aan innovatie en ontwikkeling, heeft het Ijzersteen nooit opgehouden nastrevend de wijziging en de verbetering van onze ontwerp en productieprocessen.  Wij hebben onze producten overgingen AS4084-het testen in Australië, de striktste veiligheidsnorm in de het rekken lijn. Tegelijk, zijn de producten volledig naleven aan deze striktst standaardwisselmarkt 10.2.02 in Europa. Hoewel onze producten door onze cilents en internationale markten worden goedgekeurd, zullen wij nog de impuls van unresistantly het learnning en het groeien creërend betere opslagoplossingen aan de wereld houden.

 

 

Ironstone-Meca Industry fabriek productielijn 0Ironstone-Meca Industry fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)