Bericht versturen

Orde naar Australië wordt verzonden dat

December 9, 2022

Laatste bedrijfscasus over Orde naar Australië wordt verzonden dat

Een oude klant uit Australië vertelde ons dat ze een nieuw magazijn bouwden en de bestaande planken wilden uitbreiden.Ze hebben een heleboel planken van ons gemaakt.. Na ontvangst van de bestelling, hebben we onmiddellijk geregeld productie, die niet langer duurde dan 25 dagen.

 

 

 

Ontwerppapier

 

laatste bedrijfscasus over Orde naar Australië wordt verzonden dat  0

 

 

 

Verpakking van het product

 

laatste bedrijfscasus over Orde naar Australië wordt verzonden dat  1

 

 

Onze Ironstone-Meca Industry is een zeer professionele fabrikant van opslagapparatuur.aan installatie en gebruik, enz.

 

 

Als exportgericht bedrijf hebben we sinds 1998 opslagprojecten in meer dan 50 landen over de hele wereld opgezet en hebben we rijke ervaring opgedaan in ontwerp, productie, gebruik en toepassing.Wij hebben onze producten gecertificeerd (RMI standaard testen) in de Verenigde Staten markt door een professionele test instelling en relevante test (AS4084-2012 standaard) wordt ook gedaan in Australië.

 

 

Sinds de start van ons bedrijf hebben we onze klanten geholpen met het bouwen van vele succesvolle projectcases, maar hebben we lange tijd geen klachten ontvangen.Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de beste producten en diensten kunnen leveren.Laat ons uw magazijn opslag rekken bouwen voor uw voordeel met behulp van onze meer dan 20 jaar ervaring.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw uitstekende leverancier te zijn!

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)