Bericht versturen

Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid

1*20ft
MOQ
USD$0.85/KG
Prijs
Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Naam: Opslagrekken met hoge dichtheid van drive-in en push-back
ruimtegebruik: Hoge kubieke bezettingsgraad
Ontwerpeigenschap: De laatste pallet die binnenkomt, is de eerste pallet die eruit gaat
Afmeting: H: 2~16.5Mts, Diepte: 2.1~10.5Mts, Breedte: 1.35~1.5Mts, Klantgericht als verzoek
Ladingscapaciteit: 500 kg ~ 2000 kg/pallet
certificatie: (RMI) R-Mark-certificering/ AS4084/ CE / ISO9001
Veiligheidstoebehoren: Draaddekken, Kolombeschermers, Palletsteunen, Enz.
Productenpakket: De staalstrook, Rekfilm, plooide Document, bellenfilm, Triplexpallets
Hoog licht:

2m Duw het Achterpakhuis Rekken

,

Duw Achterpakhuis die 500kgs rekken

,

duw achtersysteem 500kgs

Basis informatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: RMI (R-Mark), AS4084, ISO9001, CE
Modelnummer: HK-Pb Model
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, Triplexpallet, bellenfilm, en metaalstroken, enz.
Levertijd: 15~25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000 Ton per maand
Productomschrijving

Pakhuis Op zwaar werk berekende Hoogte - dichtheidsduw Achter en aandrijving-in Pallet het Rekken SysteemIn pakhuizen, is het hoge ruimtegebruik altijd het achtervolgende doel voor kostenbesparing en winst-stijgt. De selectieve palletrekken bezitten uitstekende selectiviteit en toegankelijkheid maar kunnen verzoekende gecondenseerde het rekregeling van vele pakhuiseigenaars niet tevredenstellen.

Wanneer het kiezen tussen VNA-het rekkende, duw-achter rekken, en aandrijving-in het rekken, kunnen de laatstgenoemden twee oplossingen klanten verwarren aangezien zij een partij in gemeenschappelijk hebben. Een wijze keus maken, die meer kennis van deze twee rekken leren zal een helpen.Vergelijking tussen pushback en aandrijving-in rekken

PalletrekAandrijving in rekDuw achterrek
OpslagdichtheidHoge opslagdichtheidHoge opslagdichtheid
ProductomwentelingVrij langzame voorraadomwentelingVrij snelle voorraadomwenteling
SelectiviteitBeperkte productenselectiviteitDe individuele palletselectiviteit is beschikbaar
Kosten$$


Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 0Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 1


Gelijkenissen van duw-achterrek en aandrijving-in rek


• Duidelijk, zowel duw-achterrek en aandrijving-in rek gesneden overtollige doorgangen die de compactere lay-outs van de palletpositie verstrekken.


• Duw-achterrek en aandrijving-in de gelijkaardige ruimtebezettingsgraad van het rekaandeel.


• In deze twee het rekken systemen, worden de opeenvolgende rechte kaders verbonden door hoogste stralen vormt ononderbroken opslagbaaien.


• De materiële behandeling in beide systemen volgt eerste-uit laatste-In/principe.


Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 2Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 3


Verschillen tussen duw-rug en aandrijving-in rekken

• Aandrijving-in de steunsporen van het rekkengebruik in plaats van horizontale stralen voor palletladingen het houden; terwijl in duw achtersysteem, de palletladingen op karren met wielen worden opgeslagen.

• Forklifts in het aandrijving-binnen systeem moet in de structuur drijven van het rek voor product het opslaan en het plukken; terwijl duw-achter forklifts slechts aan het eind van het rek werk.

• De duw-achterrekken halen voordeel ernst uit kracht door geneigde sporen met een reeks genestelde karren te ontwerpen waar het automatische product plukken kan worden bereikt; terwijl indien in aandrijving-in het rekken, forklifts zal alle verantwoordelijkheden.

• In aandrijving in het systeem, kunnen de producten 8 tot 10 palletdiepten opslaan; terwijl in hetachter rekken, de diepte van de palletlading gewoonlijk minder dan 6 pallets is.

• Hetachter rekken is efficiënter en arbeidsbesparend in vergelijking met aandrijving-in rekken aangezien de ernst-gevoede karren geïmpliceerd zijn.

• Hebbend forklifts nooit het ingaan van het ontwerp van het rek, duw systeem zeer verbetert terug de pakhuisveiligheid; terwijl aandrijving-in de systeembehoeften meer beschermingstoebehoren aan de rekken toe te schrijven aan de sterke mogelijkheid om te verpletteren.

• In pushback biedt het systeem betere selectiviteit aan aangezien elke palletlading kan afzonderlijk worden geplukt; terwijl aandrijving-in pallet zijn de rekken geschikter aan grote hoeveelheidsproducten met beperkte SKUs.

• Aangezien het duw achtersysteem met extra karren wordt gebouwd, zijn de kosten van het duurder dan aandrijving-in rekken.


Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 4Hoog de Duw Achterrek van de Opslagdichtheid met Snelle Toegankelijkheid 5

Als u om tussen probeert aandrijving-binnen te plukken rek en de duw-achterreksystemen, zouden alle hierboven vermelde factoren zorgvuldig moeten worden overwogen. Als u nog twijfels hebt en geen wat om weet te doen, contacterend Ijzersteen de professionele ingenieurs altijd een wijze keus is.Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)