Bericht versturen

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar

1*20ft
MOQ
USD $0.85/KG
Prijs
Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
naam: langwerpige rekken
Materiaal: hoog - kwaliteitsstaal
Kleur: Wit, blauw, grijs, oranje
Embleem: Aangepast logo met merknaam
Afmeting: H: 1.5~3.0Mts, Diepte: 0.45~1.2Mts, Breedte: 1~3.9Mts, Klantgericht als Verzoek
Ladingscapaciteit: 200 kg~1000 kg per Laag
Certificering: RMI(R-Mark Certification)/ AS4084-2012 / CE / ISO9001
De diensten: Vrij CAD Ontwerp, ODM&OEM, Vervoer, Projectinstallatie, Systemenonderhoud Enz.
Hoog licht:

5m Magazijn Decking

,

5m 5Heavy Duty Rekkenrek

,

Magazijn Grootvak Rekken

Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: IRONSTONE
Certificering: RMI, AS4084, ISO9001, CE
Modelnummer: LSS-Model
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Plastic rekfilm, golfdocument, kartons, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz.
Levertijd: 15~25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000 Ton per maand
Productomschrijving

Gemakkelijk installeer het Opschorten van Metaallongspan voor de Industriële Oplossing van de Pakhuisopslag

Een zeer aanpasbare opslagoptie voor pakhuizen, bureaugebouwen, archieven, kleinhandelsafzet, en opslagruimtes is het longspan rekken, vaak bekend als het longspan opschorten. Dit soort opslag, dat hoofdzakelijk een gecondenseerde versie van pallet het rekken is, kan veel van dezelfde taken voor een lagere prijs doen.

De Longspanrekken zijn waarschijnlijk een wijze investering voor u als u ruimte hebt beperkt en vaak individueel uw producten of in dozen opgeslagen. Voor een groot modulair ontwerp, leer meer over hun trekken, voordelen, en hieronder downsides.

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar 0

Productenspecificaties

Naam Brede spanwijdte het Opschorten Materiaal Staal
Plankenniveaus 2~12 rijen per het opschorten van eenheid Kleur Grijs, Wit, Zwart, Blauw, Enz.
Hoogte 1500mm~5000mm Gewichtscapaciteit 150~800kg per plank
Breedte 1000mm~2700mm Diepte 400mm~1200mm
Eindig EpoxydiePoeder voor corrosiepreventie met een laag wordt bedekt
Gebruik Cargosopslag
Pakket Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, houten bars, kratten, en metaalstroken, enz.
Certificatie RMI/AS4084-2012 /CE/ ISO9001
levertijd 7~25 dagen volgens de ordehoeveelheid
Assembleer & installatie De gedetailleerde assemblageinstructies zijn beschikbaar

Basiskenmerken van Longspan-het Opschorten

Een lang systeem van de spanwijdteplank wordt samengesteld uit drie basisdelen: posten, stralen, en interne planken. Bij de uitersten van elke plankeneenheid, wordt het post-verticale kader dat vaak wordt geconstrueerd van metaal-geplaatst voor steun. Om tot vele baaien van verschillende lengten en diepten te leiden, worden de horizontale stralen aangesloten bij aan posten. Het opslaggebied zelf wordt gecreeerd door interne die planken, die panelen van metaal, hout, of plastiek worden gemaakt zijn die op de horizontale stralen zitten.

In zoverre dat het opstelling kan zijn om de meerderheid van toepassingen en alles van lichte aan op zwaar werk berekende ladingen te steunen, lang-spanwijdte is rekken zeer aanpasbaar. De fundamentele lange eenheden van de spanwijdteplank kunnen zich in hoogte van 2 tot 5 meters uitstrekken, hoewel de ingewikkeldere systemen met extra vloeren, gangen, en treden ook populair zijn. Afhankelijk van de producten u plannen om te houden, kan elke plank tot 2.5m in breedte en steun tot 1000kg (of 2200lb) van gewicht uitbreiden.

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar 1

Een manueel in werking gesteld opslagsysteem is lang-spanwijdte het rekken. De producten worden geladen en manueel door werknemers eerder dan het gebruiken forklifts of andere voertuigen leeggemaakt. Voorts in tegenstelling tot met pallet het rekken, worden de producten niet gehouden in pallets maar eerder afzonderlijk of in dozen. Door de grote, ononderbroken oppervlakten van lang-spanwijdterekken te gebruiken, kan om het even wat van minieme stukken aan omvangrijke en vreemd gestalte gegeven voorwerpen worden gedeponeerd.

Hoe te om Longspan-het Opschorten te installeren?

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar 2

01 het feit dat de meerderheid van eenheden zonder de hulp of de onoplettendheid van deskundigen kan worden gezet zijn een andere essentiële eigenschap van het lange spanwijdte opschorten. Hoewel twee individuen waarschijnlijk beter voor de baan zouden aangepast worden, is het installatieproces eenvoudig en snel en kan zelfs door één persoon worden voltooid.

02 verdeel de posten, planken, en twee reeksen stralen in verschillende groepen alvorens een fundamentele eenheid van het lang-spanwijdterek te installeren. De eerste straal zou in de buitendelen van beide kaders moeten worden opgenomen wanneer de posten in een verticale die positie verkeren (gewoonlijk met een binnenlip wordt ontworpen). Na het inlassen van elke straal, neem en pas elke plank op. De lang-spanwijdte opschortende eenheid is gebeëindigd wanneer elke plank in zijn juiste contactdoos wordt opgenomen.

03 Longspan-Rekken kunnen typisch zonder het gebruik van bouten of een andere supplementaire hardware worden geïnstalleerd. Nochtans, als de extra stabiliteit wordt vereist, in het bijzonder voor planken voorgenomen voor op zwaar werk berekende gewichten, kan de planken neer vastbouten.

Longspan die opschorten: Gebruik en Voordelen

* Voordeelkosten

Longspan het Opschorten is een verlaagde versie van het Selectieve Pallet Rekken. Dit is een goedkopere optie met veel van dezelfde voordelen als u aan middelgrote volumes van voorraad van plan bent bescheiden te houden.

* Gemakkelijkste Manier te installeren

De lang-spanwijdterekken zijn eenvoudig en snel om in tegenstelling tot pallet het rekken te assembleren. De meeste longspan het rekken eenheden kunnen zonder de hulp van een beroeps of enige extra hardware worden geïnstalleerd voorbij wat de fabrikant reeds levert.

* Hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar

U kunt meer modules en toebehoren verwerven die met de bestaande eenheden zullen passen als u ooit meer opslagcapaciteit nodig hebt. De Longspanplanken kunnen ook vlug naar een andere plaats worden gedemonteerd en worden verplaatst zoals nodig.

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar 3

* Flexibel over Veelvoudige Toepassingen

De Longspanrekken zijn nuttig niet alleen in pakhuizen maar ook in bureaus, winkels, archieven, en veel andere plaatsen. Zij zijn aanpasbaar aan een verscheidenheid van toepassingen en kunnen zowel lichte als grote gewichten steunen. Aangezien de planken kunnen op elk ogenblik worden bewogen, zijn zij ook aanpasbaar gemakshalve aan producten van diverse grootte.

* Systeem met Volledige Selectie en Goed Zicht

U of uw personeel kunt directe toegang tot elk van uw koopwaar hebben met lang-spanwijdte het opschorten. Bovendien, zorgen het handlading en leegmaken evenals de toegang tot hogere vloeren door treden en gangen ervoor dat uw personeel altijd een duidelijke mening van alle voorwerpen heeft.

Conclusie

De flexibiliteit en de veelzijdigheid van Longspanrekken zijn zo een belangrijk voordeel. Dit soort opslag is aangewezen voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën, met inbegrip van de automobielsector, de hardware en de industriële levering, het verhandelen en de supermarkten, het in het klein verkopen, de geneesmiddelen, en meer, mits u uw goederen met de hand opslaan en kunt verwijderen.

De Longspanplanken worden over de hele wereld gebouwd en door Ijzersteen voor klanten verscheept. Wij hebben onschatbare kennis in de loop van de jaren van onze zaken bereikt, die ons hebben helpen om de behoeften van onze klanten beter te begrijpen en hoe wij hen kunnen ontmoeten. Contactijzersteen direct als u over het lange spanwijdte rekken als opslagoplossing onzeker bent of als u enkel meer over de eigenschappen wilt leren beschikbaar aan u. Wij stellen onze technologie en ervaring ter beschikking van u.

Het grote Modulaire Opschorten van Longspan van het Ontwerpmetaal met hoogst Draagbaar en gemakkelijk Verlengbaar 4

FAQ

Q1: alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd?

A1: Ja, zijn wij een directe fabrikant met meer dan 20 jaar van ervaring, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendels, Cantilever, Mezzanines, enz. Alle die producten zijn 100% door ons wordt geproduceerd.

Q2: Waar wordt uw bedrijf gevestigd?

A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu, China, dicht bij Nanjing-Haven, geschikt voor levering 90.000 sqmproductie-installatie, die een sterke productiecapaciteit en een stabiele kwaliteit toelaat.

Q3: Welke certificatie over gaan uw producten?

A3: Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. De reksystemen worden strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en AS4084 veroorzaakt: 2012 normen voor opslag rekt, en voldoen aan de normen van wisselmarkt en RMI.

Q4 hoe snak van uw garantieperiode?

A4: Wij veroorloven ons garantie en leven de verzekeringsdiensten van 10 jaar van alle het rekken producten. Voor om het even welke die kwaliteitskwesties door de kwaliteit van producten worden veroorzaakt, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.

Q5: Kunt u de installatiedienst verlenen?

A5: Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan de projectplaats komen en cliënten met het installatiewerk helpen. Normaal, kunnen wij oplossingen voor uw probleem door e-mail, menigte, en videogesprekken binnen 24 uren aanbieden.

Q6: Verstrekt u de steekproeven?

A6: Wij kunnen de productsteekproeven voor u aan test verstrekken. De steekproeven kunnen door overzees, land, en de lucht worden vervoerd.

Q7: OEM/ODM kan?

A7: Wij kunnen OEM ODM de dienst verlenen, weten wij dat de merkeigenaars om de kwaliteit van producten, zodat onze producten van de keus van materialen geven, en het ontwerp van de productstijl strikt overeenkomstig uw de tekeningsontwerp van het productontwerp zal zijn. Tegelijkertijd, hebben wij een professioneel onderzoek en een ontwikkelingsteam. Als u een product met speciale functies en vereisten nodig hebt, kunt u uw ideeën met ons ook meedelen.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)