Bericht versturen

Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid

1*20ft
MOQ
USD$0.85/KG
Prijs
Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Materiaaltype: Staal met hoge weerstand/Amerikaans Standaardstaal
Kleur: RAL-Code: Blauw, Groen, Oranje, Geel, Grijs, Galvanisatie, enz.
Gebruikswaaier: Algemene Pakhuisdistributie, Logistiek, Koude Pakhuisopslag, E-commerce, Productie, Food&Beverage, K
Afmeting: H: 2~16.5Mts, Diepte: 2.1~10.5Mts, Breedte: 1.35~1.5Mts, Klantgericht als verzoek
Vervoervermogen: 500kgs~2000kgs/pallet
Certificeringen: (RMI) r-Teken Certificatieas4084/Ce/ISO9001
Veiligheidstoebehoren: Draaddekken, Kolombeschermers, Palletsteunen, Enz.
Productenpakket: De staalstrook, Rekfilm, plooide Document, bellenfilm, Triplexpallets
Dienstverlening: Vrij CAD ontwerp, ODM&OEM, Vervoer, Projectinstallatie, Systemenonderhoud Enz.
Hoog licht:

Q355 Duw het Achterpallet Rekken

,

AS4084 duw het Achterpallet Rekken

,

ODM Duw Achter het Rekken Systeem

Basis informatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: RMI (R-Mark), AS4084, ISO9001, CE
Modelnummer: Hd-Pb Model
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, Triplexpallet, bellenfilm, en metaalstroken, enz.
Levertijd: 15 ~ 25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000 Ton per Maand
Productomschrijving

LIFO Live Storage Push Back Palet Racking met veelzijdigheid en hoge compatibiliteit

 

 

Push-back palletrekken, ook wel push-back rekken genoemd, zijn een soort opslagsystemen die in magazijnen en distributiecentra worden gebruikt om gepaletteerde goederen op te slaan en te organiseren.Het is ontworpen om de opslagruimte te maximaliseren en tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot opgeslagen items te bieden.

 

In een palletsysteem met een achteruitstuwbare palletschaal worden pallets opgeslagen op hellende rails of sporen, meestal op meerdere niveaus geplaatst.die aan de rails zijn verbondenWanneer een pallet op de bovenste wagen wordt geladen, wordt de eerder geladen pallet (en) op hetzelfde niveau naar de achterkant van het rek geduwd.

 

De wagens zijn voorzien van remmen of een stop om te voorkomen dat de pallets onbedoeld naar voren rollen.De volgende pallet in de rij is gemakkelijk toegankelijk.

 

Dit systeem werkt volgens het beginsel "last in, first out" (LIFO), waarbij het laatste geladen pallet als eerste wordt gelost.Het biedt een hoge opslagdichtheid en verbetert zowel selectiviteit als efficiëntie, omdat er geen gangpaden tussen elk rek nodig zijn.

 

Push-back palletracksystemen zijn geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden homogene producten met meerdere pallets per SKU (voorraadhoudende eenheid).Ze zorgen voor een evenwicht tussen opslagcapaciteit en toegankelijkheid, waardoor ze populair zijn in industrieën met een hoge palletomzet en beperkte opslagruimte.

 

 

          Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 0


 

Push back pallet rack is een opslag systeem dat werkt op het principe van zwaartekracht en hellende rails om pallets op te slaan en op te halen.

 

 

1.Rackstructuur: een terugstuwbare palletrek bestaat uit een reeks hellende rails of sporen die op meerdere niveaus zijn gemonteerd binnen een opslagrek.Het rek is ontworpen om meerdere geneste karren of platforms te bevatten.

 

2.Laad: pallets worden op de bovenste wagen van de hellende rails geladen.

 

3.De wagens op elk niveau zijn ontworpen om in elkaar te nestelen.het duwt de eerder geladen pallets op hetzelfde niveau naar de achterkant van het rek..

 

4.Remmen of stops: Elke wagen is voorzien van remmen of stops om te voorkomen dat de pallets onbedoeld vooruit rollen.Deze remmen bevestigen de pallets op hun plaats en maken het gemakkelijk te bewegen wanneer dat nodig is.

 

5.Uitladen: wanneer het tijd is om een pallet te lossen, verwijdert de bediener de voorste pallet van het rek.Deze beweging brengt de volgende pallet in lijn naar de voorpositieKlaar voor het ophalen.

 

6.Herhalingsproces: Het laden en lossen van pallets gaat door, waarbij elk nieuw pallet de vorige pallets op hetzelfde niveau naar de achterkant van het rek duwt.Dit maakt een efficiënte opslag en terugwinning van goederen mogelijk..

 

Het systeem voor palletrekken werkt volgens het principe "last in, first out" (LIFO), dat wil zeggen dat het laatste geladen pallet als eerste wordt gelost.Dit maakt het geschikt voor toepassingen waar voorraadrotatie niet van cruciaal belang is, en wanneer er meerdere pallets per SKU (voorraadbehoudseenheid) zijn.

                              Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 1

  • Referentie van de specificatie
  •  
Naam Achterste rek. Materiaal

met een breedte van niet meer dan 50 mm

Structurele staal

Helfniveaus 2 tot 15 lagen per plank Kleur Groen, oranje, blauw, geel, enz.
Verticale raamhoogte 2500 mm tot en met 15000 mm Gewichtscapaciteit 500 tot 3000 kg per niveau
Breedte van de balk 1000 mm tot 3900 mm Diepte 700 mm tot 1500 mm
Afmaken. Epoxypoeder met coating tegen corrosie preventie
Gebruik Vrachtopslag
Pakket Plastic rekfilm, golfpapier, kartonnen, houten staven, kratten en metalen strips, enz.
Accessoires Bolten en moeren, rechtopstaande beschermers, dekken, enz.
Certificering RMI/AS4084-2012 /CE/ISO9001
Leveringstermijn 7 tot 25 dagen per bestelhoeveelheid
Montage en installatie Gedetailleerde assemblage-instructies zijn beschikbaar

 

 

 

 

                                   Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 2

      

Het Push back-paletrek systeem heeft de volgende voordelen:

 

1. Hoge opslagdichtheid: Push back pallet rack systeem kan volledig gebruik maken van de verticale ruimte en een hoge opslagcapaciteit bieden.Dit type systeem kan vaak meer items opslaan dan traditionele reksystemen.

 

2Verminderde vervoersgangen: het Push back pallet rack-systeem vermindert het aantal vereiste vervoersgangen door meerdere goederen op elk niveau op te slaan.Het vereist minder gangen dan andere systemen, waardoor waardevolle opslagruimte wordt bespaard.

 

3Verbetering van de toegankelijke efficiëntie: het LIFO-prinzip van het systeem (last-in-first-out) betekent dat de goederen die het laatst zijn gedeponeerd, het eerst worden opgehaald.Dat is erg handig voor bedrijven die massale toegang tot goederen nodig hebben.De gebruikers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot de lading vanaf de voorzijde zonder andere ladingen te hoeven verplaatsen.

 

4Een vereenvoudigd bedrijfsproces: met het Push back pallet rack systeem wordt het opslaan en ophalen van goederen gemakkelijker en sneller.De gebruiker hoeft alleen de goederen in de voorkant van het niveau te duwen zonder in het rek te gaanDit vereenvoudigde werkproces vermindert de werkdruk en de mogelijkheid van bedrijfsfouten.

 

5.Veelzijdigheid en hoge compatibiliteit: het systeem voor palletrekken is geschikt voor goederen van verschillende vormen en afmetingen, waaronder standaard pallets voor goederen en goederen op maat.Het biedt de flexibiliteit om het systeem aan te passen en aan te passen aan uw opslagbehoeften.

 

 

Push-back palletreksystemen zijn over het algemeen geschikt voor de volgende omstandigheden:

 

¢High-density storage: Het ontwerp van het Push back pallet rack-systeem kan zorgen voor opslag met een hoge dichtheid, vooral geschikt voor gelegenheden met beperkte opslagruimten.Door gebruik te maken van het Push back pallet rack systeem, kunt u het gebruik van de ruimte maximaliseren en meer goederen opslaan.

 

¢Multi-SKU-opslag: het LIFO-werkingsprincipe (last in, first out) van het Push back pallet rack-systeem is geschikt voor het opslaan van een groot aantal goederen met dezelfde SKU (voorraadbehoudseenheid).Dit systeem kan meestal dezelfde of vergelijkbare SKU's op meerdere planken opslaan, waardoor de opslag van bulkproducten efficiënter kan verlopen.

 

 Toegangsefficiëntie: het gebruik van het Push back pallet rack-systeem is eenvoudig en snel, waardoor het gemakkelijk kan zijn bij gelegenheden waarin snelle toegang tot goederen vereist is.Operatoren kunnen goederen naar de voorkant van het niveau duwen zonder het interieur van het rek te betreden, en verplaats de goederen terug naar het rek door de voorbaan.

 

¢ Veiligheid: het systeem voor palletrekken met terugstoot kan meer veiligheid bieden, omdat de goederen op het schuifplatform worden opgeslagen, wat betekent dat de goederen stabiel en veilig zijn.Deze systemen zijn vaak uitgerust met remmen of stoppers om ervoor te zorgen dat de lading niet per ongeluk kan glijden of vallen..

 

¢Flexibiliteit: het Push back pallet rack-systeem is geschikt voor alle vormen en maten van goederen, inclusief op maat gemaakte goederen.De flexibiliteit van dit systeem stelt het in staat zich aan te passen aan veranderende opslagbehoeften en goederensoorten.

 

 

 

Hoofdbestanddelen van een palletrek:

 

 

 

Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 3  

 

Ontwerpgevallen

 

 

           Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 4

 

 

 

             Het Rekken van LIFO Live Storage Push Back Pallet met Veelzijdigheid en Hoge Verenigbaarheid 5

 

- Ik weet het niet.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)