Bericht versturen

Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed

1*20ft
MOQ
USD $0.85/KG
Prijs
Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Naam: In de stelling rijden
Eigenschap: LIFO voorraadrotatie voor volumineuze producten
steunen: Voor verkoop en service na verkoop
Kleur: RAL-Code: Blauw, Groen, Oranje, Geel, Grijs, Galvanisatie, enz.
certificatie: R-teken Certificatieas4084/Ce/ISO9001
Afmeting: H: 2~16.5Mts, Diepte: 2.1~10.5Mts, Breedte: 1.35~1.5Mts, Klantgericht als verzoek
Materieel Type: Staal met hoge weerstand/Amerikaans Standaardstaal
Productenpakket: De staalstrook, Rekfilm, plooide Document, bellenfilm, Triplexpallets
Gebruikswaaier: Algemene Pakhuisdistributie, Logistiek, Koude Pakhuisopslag, E-commerce, Productie, Food&Beverage, K
Hoog licht:

FILO-aandrijving in palletstellingen

,

magazijnaandrijving in reksystemen

,

CE-goedgekeurde aandrijving in stellingen

Basis informatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Ironstone
Certificering: RMI, AS4084, ISO9001, CE
Modelnummer: Hd-Di Model
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Plastic rekfilm, golfdocument, Kartons, Triplexpallet, bellenfilm, en metaalstroken, enz.
Levertijd: 15~25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000 Ton per maand
Productomschrijving

CE/RMI goedgekeurd Robuust Metaal aandrijving-in Opslag het Rekken

Aandrijving-in of aandrijving-door het rekken is een type van opslag dat het gebruik van het pakhuisgebied ten koste van onmiddellijke toegankelijkheid verbetert. Deze rekken hebben een maximumdiepte van twaalf pallets en een maximumhoogte van zes tot zeven pallets, maar de selectiviteit vermindert aangezien de systemen ingewikkelder worden.

Aandrijving-in het rekken het best wordt gebruikt in pakhuizen die hopen van inventaris behandelen, terwijl in bepaalde omstandigheden, slechts een gedeelte van een pakhuis wordt omgezet in dit soort opslag voor de beste resultaten. U kunt meer over de voordelen en downsides leren van aandrijving-in pallet het rekken in de paragrafen die volgen, evenals als dit type van het rekken een goed geschikt voor uw opslagbehoeften is.

Specificaties van aandrijving-in Palletrekken

Type Pakhuis aandrijving-in pallet het rekken systeem
Kleur RAL-aangepast kleurensysteem,
Ladingscapaciteit Aangepaste die lading van 1000kg-2000kg per pallet wordt uitgestrekt
Materiaal Broodje-gevormd staal met hoogte - kwaliteit
Het werk principe In-duur eerst uit (FILO)
Standaardtoebehoren Veiligheidsbeschermers, bouten, noten, veiligheidsspeld
Component Recht kader (rechtop, het horizontale vastbinden, diagonaal die vastbinden), stralen, palletsporen

Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed 0

Basiskenmerken van aandrijving-in het Rekken van Systeem

In plaats van stralen, gebruikt een aandrijving-binnen het rekken systeem sporen om elke rij van pallets te steunen. Het wordt een bijnaam gegeven „aandrijving-in“ rek omdat een vorkheftruckexploitant in het het rekken systeem kan drijven en de eerste pallet aan het eind van een steeg plaatsen. Dan, kan hij een tweede pallet achter eerste direct plaatsen, enzovoort. De palletverwijdering volgt een gelijkaardige procedure, met het opmerkelijke onderscheid dat de exploitant om het even welke pallets voor een pallet moet eerst bewegen die uit de rug van de rij moet worden verwijderd.

Dientengevolge, is het systeem opstelling die de toegang van FILO (eerste-in-laatste-uit) gebruiken, die niet voor sommige ondernemingen of pakhuizen kan ideaal zijn waar het order picking van pallets wordt gedaan. Aandrijving-in het rekken, anderzijds, kan heel wat ruimte bewaren en is perfect voor het opslaan van talrijke pallets per SKU (veefokkerijeenheid) voor hetzelfde product.

Componenten van aandrijving in rekken

Aandrijving-in het Rekken: Gebruik en Voordelen

Gelijkaardig aan blok die, aandrijving-in het rekken stapelen is een zeer high-density opslagoplossing die geconstrueerde hoger kan zijn en zal eerder de integriteit van de voorraad handhaven. Zijn voordelen en gebruik omvatten:

* Verbeterde Opslagcapaciteit


Één van de dichtste opslagmethodes is aandrijving-in pallet het rekken. Geen ander type van opslag kan zijn capaciteit evenaren, die tot 12 pallets diep en 7 hoge pallets is. De laatstgenoemde bevrijdt ook omhoog meer vloerruimte omdat minder doorgangen worden vereist om zulk een systeem in werking te stellen.

* FIFO-de Toegang is Mogelijk


Voor pakhuizen die behandelen staan de goederen met een korte houdbaarheid, typisch aandrijving-in het rekken van systeem met één of twee ingangen toegankelijkheid op een FILO-basis toe. Nochtans, aandrijving-door het rekken is een praktische keus voor ondernemingen die bederfelijk materiaal sindsdien behandelen, wanneer de opstelling correct, het FIFO-inventariscontrole toelaat.

Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed 2

* Ideaal voor Temperature-controlled Opslagruimten

Omdat handhaven van temperatuurcontrole in een pakhuis, als pakhuismanager hoogst duur kan zijn, zou u het grootste deel van elke vierkante duim ruimte moeten maken. Aandrijving-in rekken zijn de beste opslagoptie nu verkrijgbaar voor het helpen van u dat verwezenlijken.

* Rendabel


In termen van kosten per pallet, is een aandrijving-binnen het rekken systeem onder de goedkoopste opslagopties. Wanneer de ruimte wordt beperkt, kan het pakhuismanagers bijstaan om geld te besparen en ervoor te zorgen dat de dure gedeelten van het pakhuis, als die die koeling aanbieden, aan hun meest volledige potentieel worden gebruikt.

Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed 3

Alle die dingen, aandrijving-in palletrekken zijn worden overwogen perfect voor pakhuizen die behandelen heel wat pallets per SKU maar niet blok stapelen kunnen gebruiken wegens zorgen over productkwaliteit. Zij staan de storting van reusachtige ladingen toe en zijn ook rendabel wanneer gebruikt samen met koude of diepvriesbewaring.

Aandrijving-in Rekken van Ijzersteen

Aandrijving-in het rekken is aangewezen voor bijzonder gebruik, zoals de meerderheid van andere opties van de pakhuisopslag. Als u onzeker bent of dit soort systeem nog voor uw opslaggebied best is, krijg direct in aanraking met Ijzersteen om door de details van uw project te gaan.

Wij bij Ijzersteen hebben een rijkdom aan ervaring die en tot allerlei opslagoplossingen over de hele wereld leidt levert aan cliënten. Wij zijn bijzonder gekwalificeerd om u bij het identificeren van en het brengen van in praktijk te helpen de optimale oplossing voor uw pakhuis.

Projectgevallen

Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed 4 Ce /RMI keurde Robuuste Metaalaandrijving in Opslag het Rekken goed 5

Vraagt u mag geven om:

Q1: alle die rekken door uw bedrijf worden geproduceerd?

A1: Ja, zijn wij een DIRECTE fabrikant met meer dan 20 jaar van ervaring, omvatten de hoofdproducten van ons Pallet het Rekken, het Opschorten, Radiopendels, Cantilevers, Mezzanine, enz. Alle die producten zijn 100% door ons wordt geproduceerd.

Q2: Waar wordt uw bedrijf gevestigd?

A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Jiangning-District, Nanjing, Jiangsu, China, dicht bij Nanjing-Haven, geschikt voor levering. 90.000 sqmproductie-installatie, die een sterke productiecapaciteit en een stabiele kwaliteit toelaat.

Q3: Welke certificatie over gaan uw producten?

A3: Wij zijn het gediplomeerde bedrijf van ISO9001. De reksystemen worden strikt ontworpen en gebaseerd op Ce en AS4084 veroorzaakt: 2012 normen voor opslag rekken, en voldoen aan de normen van wisselmarkt en RMI.

Q4 hoe snak van uw garantieperiode?

A4: Wij veroorloven ons garantie en leven de verzekeringsdiensten van 10 jaar van alle het rekken producten. Om het even welke kwaliteitskwesties die door de kwaliteit van producten veroorzaakten, zullen wij vrije delen voor vervanging verstrekken.

Q5: Kunt u de installatiedienst verlenen?

A4: Wij hebben rijp installatieteam met rijke projectervaring. Voor sommige ingewikkelde gevallen, kon onze ingenieur aan projectplaats komen en cliënten voor het installatiewerk helpen. Normaal, kunnen wij oplossingen voor uw probleem door e-mail, menigte en videogesprek binnen 24 uren aanbieden.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Duran Lee
Tel. : +8613813906129
Resterend aantal tekens(20/3000)